Sos Odai 431, S1, Bucuresti
 
 
    Tel: 021 528.01.20 / 21   Fax: /23
Instalatii de metalizare cu arc electric
Toate sistemele de metalizare cu arc electric prezentate sunt portabile si robuste. Metalizarea se face cu o rata de depunere ridicata, producand o acoperire aderenta si cu densitate mare. Aceste caracteristici fac ca depunerea sa fie prelucrabila cu scule taietoare asigurand o productivitate ridicata.

Aplicatii:
Reconstructia unor piese uzate, acoperiri anticorozive, reparatii la motoarele de avioane, protectia boilerelor si chiar pentru a produce sculpturi si opere decorative.

Sistemul CoArc Spray

Sistemul CoArc™ cu doua sarme este "generatia noua " a liniei de echipamente TAFA.
Imbunatatirile sistemului de control cu consola Model 9910 CoArc include; un sistem de control sofisticat cu automat programabil, o interfata operator robusta de tip touch screen, o sursa de sudura imbunatatita care creste rata
Download brosuradepunerii, un sistem de memorare a parametrilor care asigura o perfecta repetabilitate a metalizarilor.

Sistemul CoArc are un numar de optiuni care includ: controlul in bucla inchisa a presiunii aerului, tensiunii si curentului, aceasta asigurand o precizie crescuta a parametrilor de sudura si o calitate ridicata a metalizarii ; un sistem de achizitie date care asigura urmarirea tuturor parametrilor de sudura.

Sarme folosite pentru metalizare:

Pentru a obtine metalizari in arc electric de inalta calitate, Praxair Surface Technologies produce sarme de cea mai buna calitate oferind o larga varietate de compozitii chimice de la metalele traditionale, pana la aliaje complexe folosite in industrii Hi-Tec.

Pentru aplicatii speciale care necesita o anumita compozitie chimica, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la unul din numerele de telefon din sectiunea Contact