Sos Odai 431, S1, Bucuresti
 
 
    Tel: 021 528.01.20 / 21   Fax: /23

Electrozi special conceputi pentru reconditionarea pieselor uzate si reparatia prin sudura a pieselor cu defecte.

Tipuri de electrozi MMA:
Uz general Electrozi slab aliati folositi in constructii metalice, rezervoare, sisteme de tevi
Fonta Electrod MMA cu aport scazut de caldura pentru sudura fonta . Aplicatiile includ blocuri de motoare, juguri, corpuri de masini unelte, corpuri de pompe si valve, roti dintate, came, pistoane, cilindrii, ghidaje.
Cupru - Aluminiu Electrod manual pentru sudura si reconstructia aliajelor de metale neferoase -Cupru si Aluminiu
Aplicatii speciale Sudare oteluri folosite la temperaturi inalte, electrozi pentru suduri de inalta securitate cu rezistenta la rupere mare, rezistenti la coroziune, suduri rezistente la temperaturi joase.
Incarcari dure Electrozi sudura MMA pentru incarcarea pieselor dure uzate sau protectia antiuzura a pieselor supuse la presiune si impact.
Incarcari dure la temperaturi mari Incarcari dure rezistente la cald, folosite in aplicatii care necesita pastrarea duritatii la temperaturi mari
Rezistenta la abraziune Electrozi de sudura MMA pentru acoperiri de protectie la abrasiune, presiune si impact pe materiale de baza oteluri (ne)aliate si oteluri manganoase.
Reparatii prin sudura Electrozi sudura MMA inalt aliati pentru sudura otelurilor greu sudabile incluzand otelurile criogenice (-270°C),otelurile cu continut ridicat de Nichel, aliaje de Nichel, materiale diferite ( inox, fonta, cupru) sau pentru repararea fisurilor aparute in piese supuse la eforturi mari.
Inox Electrozi cu continut de nichel folositi pentru sudura si repararea rezervoarelor de inox si a altor constructii metalice