Sos Odai 431, S1, Bucuresti
 
 
    Tel: 021 528.01.20 / 21   Fax: /23
 
 

 

Baghete brazare cu diametre intre 1.5 mm si 3.0 mm, benzi cu grosimi de la 0.1 mm, aliaje speciale care se folosesc pentru brazarea rezistenta la amoniac, brazare bronzuri, oteluri inox, Nichel, brazarea placutelor dure la scule din industria prelucratoare etc.

 

 

 

 

 

 
 BACK                               Aliaje de Brazare Speciale
Aliajele utilizate pe scara larga pentru brazarea metalelor dure, sculelor cu carburi de tungsten, scule diamantate, discuri, ferastraie si lame, scule pentru extractia pietrei, etc. Prezenta nichelului, desi cresterea temperatura de lipire, faciliteaza umectarea iar manganul asigura o îmbunatatire a rezistentei îmbinarilor brazate.
Materialele de brazare mentionate mai jos se pot folosi pentru brazare in cuptor (inclusiv vid) si sunt utilizate atunci când sunt solicitate rosturi rezistent la amoniac sau pentru aplicatii speciale.
Pentru carburi de wolfram cu suprafete mari, se folosesc benzi de brazare care au un miez de cupru cu un strat de metal de adaos pe ambele suprafete (1: 2: 1) Acestea sunt frecvent utilizate pentru a reduce riscul de fisurare (material tri-folie sau sandwich).